Patiënt worden

Bij de intake wordt er een controle uitgevoerd en als de röntgenfoto’s ouder zijn dan een jaar worden er ook nieuwe röntgenfoto’s gemaakt, daarbij wordt er ook nog een pasfoto gemaakt voor in uw kaart, daar waar verder niets mee wordt gedaan.

Geef bij de intake al uw problemen, zorgen, wensen, uw medische conditie en eventuele angsten aan, aan uw behandelaar, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en hierop goed kunnen inspelen.

De intake zal altijd plaats vinden bij de praktijk eigenaar, Dhr. Hajipour, daarna zal u worden ingedeeld bij een andere tandarts die het beste bij u past, of vanwege de voorkeur van zijn/ haar werkdagen of een tandarts naar uw keuze. Deze tandarts zal uw vaste tandarts worden!

Als u belt voor het maken van een intake, zal de balieassistente in overleg met u een datum inplannen voor deze intake. Tevens zal er een inschrijfformulier en een informatie formulier met de afspraak bevestiging, per post of per mail naar u worden toegezonden.

Ook kunt u het inschrijfformulier al vanaf hier uitprinten.

Wij nemen nog patiënten aan!

Om een afspraak te maken voor de eerste intake kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 12:00 uur, en maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur, op telefoonnummer: (033) 479 30 11

Neem bij het eerste bezoek mee:

  • Het inschrijfformulier, zo volledig mogelijk, naar waarheid ingevuld
  • Uw identiteitsbewijs
  • Uw zorgpas
  • Eventueel het dossier van uw vorige tandarts
Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Om u zich als nieuw patiënt aan te melden, kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voornaam
Achternaam
Sending