Hoe werken wij

Bij de Tandartsen Centrum Vathorst zijn er meerdere tandartsen werkzaam. U als patiënt  zal een vaste tandarts krijgen/behouden.

Om al onze patiënten een optimale tandheelkundige zorg met hoge kwaliteit te kunnen bieden werken wij nauw samen met een aantal tandheelkundige specialisten. Hierbij kunt u denken aan kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen, endodontologen, parodontologen, kindertandartsen, tandtechnische laboratorium etc.. Behandeling van een van deze specialisten vindt alleen plaats, na doorverwijzing door uw behandelaar.

werkwijze

Om ervoor te zorgen dat de periodieke controles op tijd plaats vinden worden altijd de volgende periodieke controle gelijk ingepland na de laatste periodieke controle.
Ter herinnering aan de geplande afspraak, zij het de periodieke controle of een vervolgafspraak, sturen wij u een herinneringsmail, ongeveer een week voor aanvang van de afspraak. Daar waar de datum en tijdstip van de geplande afspraak nogmaals is staat bevestigt. Echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleent, dit is een gratis extra service van ons, als u geen mail heeft ontvangen betekent dit niet dat de afspraak niet door gaat.

hangingsmiles
werkwijze2

Geef adreswijzigingen of wijzigingen in telefoonnummers/e-mailadressen, altijd tijdig door aan de balieassistente, zodat uw gegevens altijd kloppen.
Geef wijzigingen in gezondheid, medicijnen en of allergieën altijd door aan de behandelaar, dit is namelijk van groot belang om complicaties tijdens de tandheelkundige behandelingen te voorkomen.

afspraak

Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.
Als u een afspraak niet kunt nakomen of u wilt een afspraak wijzigen dan wel verplaatsen dan gelieve 24 (48) uur voor aanvang van de geplande afspraak contact met ons opnemen, gebeurt dit niet kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.